HARRUAT DETAJET TUAJA?

Stomatologji estetike

Stomatologjia estetike është një degë e stomatologjisë që fokusohet në përmirësimin e pamjes estetike të dhëmbëve, dhe strukturave tjera të gojës.

Disa nga procedurat e zakonshme të stomatologjisë estetike përfshijnë:

Bleaching (zbardhimi):

Ky është procesi i ngjyrosjes së dhëmbëve për të larguar ngjyrat e ndryshme dhe të shëmtuara, duke i bërë ata më të bardhë dhe më të ndritshëm.

Restaurimi estetik:

Ky është procesi i rikrijimit të formës, funksionit dhe pamjes estetike të dhëmbëve të dëmtuar ose të shkatërruar, përdorur materiale të ngjashme me strukturën natyrale të dhëmbëve.

Implantet dentare:

Implantet dentare janë mbështetje metalike të vendosura në kockë që zëvendësojnë rrënjët e dhëmbëve të humbur. Ata mund të përdoren për të mbështetur kurorat e dhëmbëve të humbur, duke siguruar një zgjidhje estetike dhe funksionale.

 

Stomatologjia estetike është kthyer në një fushë të rëndësishme të mjekësisë dentare për shkak të rritjes së interesit për të përmirësuar pamjen personale dhe vetëbesimin përmes përmirësimit të pamjes së gojës. Për të marrë trajtime të stomatologjisë estetike, është e rëndësishme të konsultoheni me një stomatolog të specializuar në këtë fushë, i cili do të vlerësojë nevojat tuaja dhe do t'ju propozojë zgjidhjet më të përshtatshme për ju.

  • Zbardhimi
  • Implante dentare
  • Procedurat ortodontike
  • Procedurat ortodontike
  • Kujdesje ndaj pacientit
  • Kthimi i buzqeshjes
Sherbimet
Mjeket

Dr. Arta Mustafai

Doctor of Dental Medicine

Dr. Argjent Mustafai

Doctor of Dental Medicine

Dr. Orthodontist

Doctor of Dental Medicine (Orthodontist)
Para/Pas
TOP