HARRUAT DETAJET TUAJA?

Invisalign

Invisalign është një sistem trajtimi ortodontik që përdor maskerinat transparente të quajtura aligners për të korrigjuar pozicionin e dhëmbëve të rotuar, të inklinuar apo të çrregulluar.

Kjo teknologji e fundit ka për qëllim të ofrojë një alternativë më diskrete dhe komode ndaj aparateve ortodontike tradicionale me telat metalike.
Këto aligners të Invisalign janë të bëra nga një material polimerik transparent, të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm për të vendosur mbi dhëmbët. Trajtimi përfshin një seri aligners që ndryshojnë në formë dhe pozicion gradualisht, duke ushtruar presion të qëndrueshëm mbi dhëmbët për të ndihmuar në zhvendosjen e tyre në pozicionin e duhur.

Karakteristikat kryesore të Invisalign përfshijnë:

Transparencë dhe Pashmëri:

Aligners janë shumë të vështira për t'u vërejtur, kështu që ky trajtim është shumë më diskret sesa aparate ortodontike tradicionale me tela metalike.

Lirshëmëri:

Përkatësisht të përshtatshëm për secilin pacient, aligners mund të hiqen lehtësisht për të ngrënë, pirë dhe për të pastruar në mënyrë të përditshme.

Komoditet:

Materiali i përdorur për të bërë aligners është i butë dhe i shkëlqyeshëm për dhëmbët.

Më pak vizita të shpeshme te stomatologu:

Krahasuar me aparate ortodontike tradicionale, pacientët mund të kenë nevojë për vizita më të rralla për të ndjekur progresin e trajtimit.

 

Planifikim dhe Teknologji e Avancuar:

Invisalign përdor teknologji të avancuar të modelimit 3D për të krijuar një plan trajtimi të personalizuar për secilin pacient. Kjo bën që pacienti të ketë një ide të qartë se si do të jetë rezultati i përfunduar.

Trajtimi me Invisalign kryhet nëpërmjet disa hapa, përfshirë vlerësimin fillestar të stomatologut, krijimin e modeleve të dhëmbëve, dhe planifikimin e seancave të ndryshme të ndërrimit të aligners. Përfitimet e Invisalign varen nga rasti individual, dhe për të vendosur nëse ky trajtim është i përshtatshëm për ju, është e rëndësishme të konsultoheni me një stomatolog të specializuar në ortodonci.

  • Transparencë dhe Pashëmëri
  • Lirshëmëri
  • Komoditet
  • Më pak vizita të shpeshme te stomatologu
  • Planifikim
  • Teknologji e Avancuar
Sherbimet
Mjeket

Dr. Argjent Mustafai

Doctor of Dental Medicine

Dr. Arta Mustafai

Doctor of Dental Medicine

Dr. Orthodontist

Doctor of Dental Medicine (Orthodontist)
Para/Pas
TOP