HARRUAT DETAJET TUAJA?

Dr Argjent Mustafai

Themelues | CEO

Mirë se vini!

Klinika Moderne Uno Dental në zemër të Tetovës ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh stomatologjike për të mbajtur shëndetin dhe buzëqeshjen tuaj të shëndetshme.

Me një ekip superPro të stomatologëve dhe pajisjeve të fundit, ne punojmë për tu kujdesur për të gjitha nevojat tuaja dentare. Nëse keni nevojë për ndonjë shërbim specifik, si pastrim të dhëmbëve, trajtim kariesi, mbushje, mbushje estetike, protetikë, kirurgji orale, apo ndonjë shërbim tjetër stomatologjik, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Për më tepër informacion rreth shërbimeve tona, orarit të punës, dhe për të bërë një marrëveshje për një vizitë, ju lutem na kontaktoni në numrin e telefonit të klinikës sonë ose thjesht rezervoni një takim nëpërmjet sistemit ONLINE sipas dëshirës dhe kohës tuaj.

Ju faleminderit që zgjodhët Klinikën Uno Dental për kujdesin tuaj stomatologjik. Ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë që të keni një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur!

Mirë se vini, Dr Arta dhe Dr.Argjent Mustafai

Shërbimet tona

Protetika

Protetika stomatologjike është një degë e stomatologjisë që merret me zbatimin e përdorimit të pajisjeve të ndryshme protetike për të riparuar, përmirësuar ose zëvendësuar strukturat e humbura ose të dëmtuara të dhëmbëve, apo strukturave të tjera të gojës

Pastrim & Parandalim

Vizitat e rregullta tek stomatologu janë të rëndësishme për të monitoruar shëndetin e gojës dhe dhëmbëve tuaj

Rivendosja e Dhëmbëve

Rivendosja e dëmbëve është një proces që përdoret për të zëvendësuar dëmtimin e dhëmbëve ose për të rikthyer funksionin dhe pamjen e tyre

Stomatologji estetike

Stomatologjia estetike, e njohur ndryshe edhe si stomatologjia kozmetike, është fusha e mjekësisë dentare që përfshin trajtimet dhe procedurat që kanë për qëllim të përmirësojnë pamjen estetike të gojës, dëmbëve dhe ngjyrës së tyre.

Implantet Dentare

Implantet dentare janë zgjidhje kirurgjikale të përdorura për të zëvendësuar dhëmbët e humbur.

Invisalign

Invisalign është një sistem i trajtimit ortodontik që përdor maskerina transparente të quajtura aligner për të ndihmuar në rregullimin e pozicionit të dhëmbëve.

Mjeket tanë

Dr. Arta Mustafai

Doctor of Dental Medicine

Dr. Argjent Mustafai

Doctor of Dental Medicine

Dr. Orthodontist

Doctor of Dental Medicine (Orthodontist)

Partneret dentar dhe Teknologjik

Tregime rreth nesh

I impresionuar nga puna e profesionistëve të rinj në bartjen e shëndetit, estetikës dhe moralit të pacientëve në Dentalin UNO në Tetovë - Maqedonia e Veriut.

Amir M.

Jam shume e kenaqur, kam dhembe shume te bukur zirkoni, njerez shume te mire, praktike te paster dhe cmime te mira 👍 dhe pavaresisht se sa ishte ora, mengjes, mbremje apo nate, dentisti ishte gjithmone aty, faleminderit perseri ☺️

Helena Cufi

Ofertë SPECIALE

Çdo pacient i ri merr:

  • Kosculencë FALAS
  • RTG dixhital
  • Planifikimin e trajtimit
  • Pastrim dhe polirim të dhëmbëve
  • Pastrim i gurrëve të dhëmbëve
  • Zbardhim me laser me dritë
për vetëm 65€
TOP